Nyheder

Kølercentralen BMP.

Se nyheder, tilbud m.m. her.

 AVA
 Klokkerholm
 Nissens
 NRF
Granit

Om brændstoftanke m.m.

BMP Odense lagerfører og skaffer brændstoftanke ( benzin/diesel ) til en lang række populære bilmærker. Så søger du efter brændstoftanke m.m. er der hjælp her i vores -> Webkatalog

NB! TILBUD LIGE NU -20% på lagervarer (GRØN)

Oplysninger - Brændstoftank

Tank til Toyota AvensisBrændstoftanken er forbrændingsmotorens lagerbeholder med benzin, diesel eller gas. Tanke er lavet af plast, stål eller aluminium. Plasttanke er mange bilproducenters foretrukne materiale, da de er nemmere at forme og tilpasse køretøjets konstruktion. Plasttanke har yderligere den fordel at de ikke ruster.

Benzintanke slides som alle andre dele i bilen, normalt forårsages slidtagen af rust eller ulykker. Defekte stål og aluminium containere kan afhængigt af skade eller slidtage repareres. Brændstoftanke af plastik udskiftes. Det mest almindelige irritationsmoment ved brændstoftanke, er tab af hætten eller skruelået, som regel på grund af forglemmelse. I nye biler er hætten ofte forbundet med køretøjet.

BMP Odense har mange års erfaring med salg, renovering og reparation af benzin- og dieseltanke, samt levering af nye brændstoftanke.

Produkter

Læs mere om brændstoftanke, speciealløsninger m.m. under produkter -> Klik her.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Brændstoftank til citroen, fiat og peugeot Flere bilmærker

Bilproducenter samarbejder på kryds og tværs, fx benytter Citroën, Fiat og Peugeot samme benzintanke til flere af deres bilmodeller.

 

Kontakt

Kølercentralen BMP Odense

Thorsgade 8-10

5000 Odense C

 

Åbningstider

Mandag - torsdag: 7.30 - 16.30

Fredag delvis åben.: 7.30 - 14.00 ( Ingen rep. og levering fra Thorsgade 10, uden forudgående aftale )

 

Tlf.: 66 142846

Mobil: 26 142862

Fax 66 113265

Mail: info@bmpodense.dk